Matchrapport Herrar A
 
Önneköps IF – Svensköps IF 7-0 (3-0) 9 april 2008, träningsmatch
 

Laguppställning:
- Danne -
- Axel, Tonny, Johan, Affe -
- Robin, Jocke, Håkan, Ivan -
- Ceder, Conny

Avbytare: Dick, KP, Glenn
 

Målskyttar: Håkan 2, Ceder 2, Robin 2, Ivan 1

 

Rapport:
Istället för en träning på gruset i Hörby så valde vi att spela en match mot ”grannen” Svensköp på gräs. Frågan är om vi inte skulle valt att träna istället, för något större motstånd fick vi knappast i denna match. Utan att överdriva så vill jag påstå att bollinnehavet var nog 70-30 till vår fördel.

Första målet föll efter ca 2 minuter, Håkan tryckte in bollen på ett inlägg från vänster. I denna stund så hade Svensköp endast skrapat ihop till 8 man, (svagt, när man vet att matchen började 1830) men inom några minuter så hade samtliga spelare anlänt. Trots att vi nu var samma antal spelare plan så fortsatte vi dominera matchbilden. 2-0 tror jag att Ceder gjorde, kommer inte riktigt ihåg hur det gick till, men det var säkert skitsnyggt! 3-0 vet jag att Robin gjorde på nick, efter ett bra inlägg av just Ceder.

I pausen så var vi nöjda med utdelning av mål, men vi konstaterade samtidigt att vi faktiskt skulle kunna försöka hålla bollen mer på marken och försöka spela oss fram till lägena i stället.

Detta gick tydligen rakt in i skallen på samtliga spelare. I andra halvlek spelar vi riktigt bra fotboll och rullar ut Svensköp fullständigt. Jag skall försöka återge er hur målen gick till, med viss risk för fel ordning:
4-0 trycker Ceder i på ett fint inlägg från Jocke
5-0 gör vårt ”yrväder” Ivan som snurrar upp både backlinje och målvakt innan han rullar in bollen.
6-0 står Håkan för, en riktig Fernando Torres ”balja” där han vänder sig om utanför straffområdet och placerar bollen i krysset.
7-0 nickar Robin in från nära håll, efter ett riktigt fint inlägg från Ivan.

Sammanfattningsvis så gör vi en gedigen insats, nu var visserligen motståndet inte bra och vi vet samtliga att när serien drar igång så blir det helt andra matcher. Att premiera någon enskild spelare idag går inte. Samtliga 14 som var med gjorde en bra insats och visade verkligen att de vill vara med i premiären om 2 veckor.

En träningsmatch återstår innan premiären och den är mot div 5 laget Linderöd. Då lär nog motståndet vara något helt annat.

 
Tonny Nyman, 10 april 2008)
 
<<Tillbaka till Program Herrar A
 

___________________________________________

Om du kommit till denna sida via en sökmotor klicka här